Меню продукти
 SANA СТЪКЛЕНА БУТИЛКА SANA БОРОСИЛИКАТНА СТЪКЛЕНА БУТИЛКА 700 МЛ
ЗДРАВА СТЪКЛЕНА БУТИЛКА SANA, ТЕРМОУСТОЙЧИВА
 БУТИЛКА С УДОБНА КАПАЧКА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА SUS304
 SANA СТЪКЛЕНА БУТИЛКА С ПЛЪТНО ЗАТВОРЕНА КАПАЧКА

Sana стъклена бутилка

Цена:
17,00 лв
В наличност
17 BGN
Код на продукта: Sglb
Количество:

Описание

ХИДРАТИРАЙ СЕ! SANA БУТИЛКАТА Е ВИНАГИ ДО ТЕБ И ЩЕ ТИ ПОМАГА 

Боросиликатна стъклена бутилка с вместимост 700ml с капачка от неръждаема стомана за хранителни цели, подходяща за съхраняване на вода, сок, смути, чай и др. напитки.

ВИСОКО КАЧЕСТВО И ДИЗАЙН

Sana стъклена бутилка е изработени от здраво висококачествено боросиликатно стъкло без  олово, кадмий, BPA и фталати. За съхранение на вода, напитки, сок, смути, кафе, чай, сос, кефир, ферментирали напитки и т.н. Всяка бутилка е снабдена с непропусклива капачка от неръждаема стомана SU304 със силиконов херметически затварящ пръстен за хранителни цели.

БЕЗОПАСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Здравословна, екологична алтернатива на пластмасовите бутилки. Без остатъчни миризми и химикали. Изключително устойчива на удар и екстремни на температури. Лесна за почистване с едно просто изплакване и в съдомиялна машина. Запазете вкуса и свежестта на вашата напитка с бутилката Sana. Плътното херметично затваряне предпазва съдържанието на бутилка от въздействието на кислород, което от своя страна, възпрепятства разграждането на така ценните ензими.

Удобна и компактна може да бъде винаги под ръка – в офиса или у дома, подходящ както за горещи, така и за студени течности! Качествата на стъклото винаги са за предпочитане, що се касае до съхранение на храни и напитки, пред пластмасата, метала или дървото.

И най-важното - поддържайте тялото и мозъка си добре снабдени с течности! Това Ви дава здраве и добра продуктивност. С бутилка вода под ръка, мисията е възможна!

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies