Меню продукти
Книга Simply DehydratedSimply Dehydrated
Simply Dehydrated оригинална книга на английски
Simply Dehydrated
Simply Dehydrated разтвор
Книга с рецепти за сушене на храни - Simply Dehydrated
Simply Dehydrated от Jenny Ross, книга с рецепти, американска

Simply Dehydrated

Цена:
69,00 лв
В наличност
69 BGN
Код на продукта: Sk
Количество:

Описание

"Вкусни сурови рецепти, които изследват безкрайните възможности на дехидратираната храна."

Авторът представя основни насоки и техники, които ще насърчат читателите да приготвят сами разнообразни, здравословни и вълнуващи рецепти. Вкусни дехидратирани деликатеси в комбинация с прясно приготвени сосове, любими плодови десерти, сушени мариновани зеленчуци  и билки придават различно измерение на храненето.

Включени са рецепти за закуски, крекери и хрупкави десерти, плодове и зеленчуци,  прости супи, предястия, гарнитури и десерти. Дехидратацията е  идеална за правене на здравословни лакомства без консерванти, оцветители и алергени. Със своето изобилие от рецепти тази книга предлага възможност да се насладим на разнообразни дехидратирани храни.

Открийте  радостта от дехидратирането и отключете вратата към вкусни и здравословни лакомства. В Simply Dehydrated Джени Рос предоставя основни насоки и техники за дехидратиране, така че да можете да започнете да включвате дехидратирани храни в ежедневното си меню. Насладете се на всички предимства на сушените храни, докато създавате пресни чисти храни във вашата собствена кухня и се придвижвате към превъзходно здраве и жизненост. 

Рецептите включват

 • Закуски
 • Плодове и зеленчуци
 • Крекери и хрупкави закуски
 • Хляб
 • Мариновани ядки и семена
 • Плодови рула
 • Предястия
 • Гарнитури
 • Ордьоври
 • Прости супи
 • Мариновани зеленчуци
 • Десерти

За автора

Джени Рос е пионер на духа на движението за сурови храни от началото на 2000 г., стартира с първото си кафене в Лос Анджелис. В последствие започва да обучава готвачи на редица ресторанти, прави програми за хранене и продуктови линии, които се предлагат в магазините за здравословни храни. Нейните уникални творения очароваха клиентите в цялата Америка и най-важното, стимулираха много хора за лечебна промяна и нови здравословни хранителни  навици чрез обучение  за лечебната сила на живите храни. Джени много пътува и изнася обучаващи лекции на тема лечебните свойства на живите храни и ползите от този начин на хранене. 

Отзиви

"Ако дехидратирате - ТРЯБВА ДА закупите тази книга. Ако мислите да дехидратирате - ТРЯБВА да закупите тази книга. Ако се впускате в здравословен начин на живот - ТРЯБВА да закупите тази книга! Да, това е книгата за всичко това! Толкова се радвам за тази покупка. Авторът обяснява подробно и можете да се доверите на резултата заради нейната задълбоченост!"

Жаклин Д.

"Просто обичам начина, по който Джени Рос обяснява подробно всичко, което се отнася до дехидратирането на суровите храни, като дава общи насоки, плюс вкусните рецепти.
Благодаря ти!"

Никол Р.

 

Автор: Джени Рос

Твърди корици

Език: английски

Страници: 230 с пълноцветни снимки

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies