Меню продукти
___________51c42d8a9a49a.jpg

Киноа

Цена:
4,90 лв
Не е наличен
4.9 BGN
Код на продукта: bk-18
Заяви

Описание

Киноата - кралицата на зърнените храни

В тази книга ще прочетете що за храна е киноата, как се използва, защо е полезна  и още много за тази суперхрана. Книгата съдържа много рецепти за приготвяне на киноата.

Киноата, с основание наричана суперхрана на бъдещето, е позната още и като „златото на инките”. През последните години малките зрънца киноа станаха един от големите символите на здравословното хранене. Тя е изключително богата на белтъчини, въглехидрати и минерали, което провокира специалистите без преувеличение да твърдят, че „на едно стъбло растат заедно яйца, мляко, картофи и хляб”.

 Листата на това едногодишно растение също намират приложение в кухнята. Те са и лечебни – прилагат се за облекчаване на болка и за по-бързо зарастване на рани.

Приготвянето на киноа е изключително лесно, а вкусът й е невероятен, както в сладък, така и в солен вариант. Киноа можете да поднесете на закуска, в салата, в основно ястие и в десерт, можете да направите дори мляко от киноа. Научете как, като разлистите страниците.

Тази книга е подходяща за любителите на здраволовното хранене, както и за хора със забързано ежедневие, които не искат да прекарват дълго време в кухнята, но и не желаят да правят компромиси с вкуса на ястията.
 

Автор: Борислава Илиева

Брой страници: 68

Формат: 14/20 см

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies