Меню продукти
14_______________519b73e0ae0dd.jpg

14 дни детокс

Цена:
15,00 лв
Не е наличен
15 BGN
Код на продукта: bk-14
Заяви

Описание

или как да кажеш на тялото си “Благодаря”
 
Вече излезе от печат новата книга на Надя Петрова "14 дни детокс" или как да кажеш на тялото си "Благодаря!"

В книгата “14 дни детокс” ще намериш информация за алкално-киселинния баланс на храните, гликемичния индекс, с какво всеки един витамин и минерал е полезен за организма, кои са най-мощните антиоксиданти, на кои храни да наблегнеш по време на режима, кои да избягваш и кои да намалиш, както и много друга полезна информация. В книгата са включени и 45 пълноцветни сурови рецепти, които ще ти помогнат да минеш през режима детокс по-лесно и без излишен глад…

Книгата се състои от няколко части. В първата част Детокс се поднася изключително ценна информация за видовете храни, хранителни вещества, защо да се детоксикираме, какво е гликемичен индекс, кои са суперхраните и как се прави детоксикация. Следват части с полезни за режима на хранене по време на детоксикация рецепти. Ще откриеш рецепти за напитки (смутита и сокове), супи, салати, основни ястия и десерти.

Можеш да използваш книгата като ръководство за режима на детоксикация. Ще получиш безценни съвети, опит от специалист, доказал успеха на препоръчваните режими при стотици хора и още много рецепти за лесно съставяне на менюто си. 

Намери повече информация за книгата на http://14dnidetoks.com 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies