Меню продукти
революцията на зеленото смути

Революцията на зеленото смути

Цена:
12,99 лв
Не е наличен
12.99 BGN
Код на продукта: zeleno-smuti
Заяви

Описание

Викторя Бутенко позната като авторка на наградените книги „12 стъпки към Суровоядството“ и „Енергични за цял живот“ прави радикален скок към естественото здраве с най-новата си книга на пазара „Революцията на зеленото смути“.  Чрез нея Бутенко цели да премахне бариерата към яденето на зелена растителна храна, като предлага лесна и ефективна алтернатива на вечно актуалния проблем за правилното хранене.

В днешно време малцина са тези, които се хранят балансирано и здравословно. Забързаното ежедневие, напрежениетo и стерса на работното място, консумацията на преработени и бързи храни  води неусетно до различни здравословни неразположения като липса на концентрация, безсъние и отпадналост. Основната идея на „Революцията на зеленото смути“ е насочена именно срещу това съвременно явление с нагласата да върне баланса в хаотичния ни начин на живот.

Революционото откритие на авторката Бутенко се крие в зеленото смути. Витаминозна бомба в чаша богата на полезни вещества и изключително вкусна. Зеленото смути се приготвя бързо и чрез него лесно ще набавите към ежедневното си меню пренебрегваните плодове, зеленчуци и други зеленолистни растения.
В книгата са включени 200 рецепти, които са лесни и достaтъчно разнообразни, за да задоволят и най-взискателните Ви хранителните предпочитания и вкусове.

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies