Меню продукти
Здравословни рецептиМагдалена Пашова

В кухнята на модерната жена

Цена:
24,90 лв
Не е наличен
24.9 BGN
Код на продукта: MP-1
Заяви

Описание

Mагдалена Пашова е нутриционист и специалист по осъзнато хранене, автор на книгата „По-здрави бебета” и редица публикации за списанията „Жената днес”, „GoBio”, „9 месеца” и други.
Последната й творение „В кухнята на модерната жена“ е книга за жените, които ценят здравето си, добрата храна и личното си време. Тя търси съчетанието между това храната да носи здраве и наслада, но приготвянето ѝ да не ни лишава от лично време, почивка и време, което да прекарваме с близките си!
Първата част на книгата ни запознава с необходимите уреди и пособия в модерната и здравословна кухня, които пестят време и усилия.
Във втората част са предоставени 77 илюстрирани рецепти, разделени в раздели ,, Закуски“, Следобедни закуски“, „Супи“, „Салати“, „Основни“ „Десерти“ и Дресинги“. Всяка рецепта е придружена със здравословни съвети и насоки.
„В кухнята на модерната жена“ не е поредната кулинарна книга на пазара. Тя е мини справочник с идеи, която цели да помогне на повечето съвременни жени да се освободят от тревожността на ежедневния въпрос „Какво да сготвя днес?“ и да се вдъхновят да погледнат по нов начин на готвенето!

Автор: Магдалена Пашова
Брой страници: 256

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies