Меню продукти
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка
Slowstar приставка за хомогенезиране
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка

SlowStar SW-2000 - пресоваща сокоизтисквачка

Цена:
979,00 лв
Не е наличен
979 BGN
Код на продукта: SW-2000
Заяви

Описание

СТУДЕНО ПРЕСОВАН СОК  - ПРИ 47 ОБОРОТА В МИНУТА

Опитайте сок богат на нутриенти, аромати и цвят от най-добрия в своя клас уред - машина за фреш и уред за смилане! Представяме ви уникална комбинация 2 в 1 от бавна, пресоваща сокоизтисквачка и уред за приготвяне на пюрета, масла и сорбета в едно. Тази машина е първата  на американския пазар с механизъм за пресоване, който се върти с оптималните 47 об./мин. Това осигурява запазване на полезните съставки на плодовете и зеленчуците, допълнителна плътност на сока, богатство от вкус и аромат, и най-накрая удължена трайност на готовия фреш. Със SlowStar ще изцедите сок от ябълки и моркови до целина и спанак. 

С една лесна смяна на горната част на машината, вие я превръщате в уред за смилане, пюриране, пасиране и приготвяне на плодов сладолед в домашни условия. Използвайте разнообразие от съставки за вашите любими рецепти. Направете зеленчуков сос или крем супа с приставката за смилане!

За разлика от други пресоващи машини, SlowStar има вал с две отхапващи остриета. Тази нова патентована форма гарантира еднакво бързо и прецизно обработване на продуктите, въпреки забавените обороти на въртене. Duoblade™ вала е здрав, безопасен и надежден. Той се ползва както с приставката за мелене, така и с приставката за сокове. Двойното отхапване е предимство, тъй като улеснява обработването на зеленолистните и не се налага да почистваме често машината поради задръстване на изхода за пулпа.
 
SlowStar Juicer е машина за фреш със завидна мощност. Моторът консумира 200W, но придава на вала мощ от 9 конски сили (еквивалент). Това е постигнато благодарение на тристепенната зъбчата предавка вградена в мотора, която забавя въртенето и умножава силата. Това е двойно повече, в сравнение с повечето бавни сокоизтисквачки! Бавната скорост от друга страна понижава нивото на шум и вибрации от машината.

От Tribest® гарантират, че SlowStar запазва максимално полезните хранителни вещества и ги извлича безопасно, така че Вие да се наслаждавате на най-полезния и вкусен сок. Започнете да правите свеж, полезен и изненадващо вкусен сок от днес с новата 2 в 1 фреш машина от Tribest®! 

 Характеристики
 • Бавни обороти на въртене - 47 !!! 
 • За плодови и зеленчукови сокове, благодарение на уникалното двойно острие на пресоващия вал
 • Подобрен дизайн на цедката за по-малко пулпа в сока 
 • Ергономичен дизайн, за минимум място на плота
 • Всички части в контакт с храни, са BPA-Free. 
 • Мощност: 200W; 220V
 • Размери: 19 х 21.8 х 45.7 cm (Ш х Д х В)
 • Тегло: 9,0 кг
 • Марка: SlowStar на Tribest Corp., USA
 • Произведено: Южна Корея
 • Гаранция: 24 месеца

Коментар

Коментари на клиенти:

При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies