Меню продукти
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка
Slowstar приставка за хомогенезиране
SlowStar бавнопресоваща сокоизстисквачка

SlowStar SW-2000 - пресоваща сокоизтисквачка

Цена:
799,00 лв
В наличност
799 BGN
Код на продукта: SW-2000
Количество:

Описание

СТУДЕНО ПРЕСОВАН СОК  - ПРИ 47 ОБОРОТА В МИНУТА

Опитайте сок богат на нутриенти, аромати и цвят от най-добрия в своя клас уред - машина за фреш и уред за смилане! Представяме ви уникална комбинация 2 в 1 от бавна, пресоваща сокоизтисквачка и уред за приготвяне на пюрета, масла и сорбета в едно. Тази машина е първата и единствена на американския пазар с механизъм за пресоване, който се върти с оптималните 47 об./мин. Това осигурява запазване на полезните съставки на плодовете и зеленчуците ни, допълнителна плътност на сока, богатство от вкус и аромат, и най-накрая удължена трайност на готовия фреш. Със SlowStar ще изцедите сок от ябълки и моркови до целина и спанак. 

С една лесна смяна на горната част на машината, вие я превръщате в уред за смилане, пюриране, пасиране и приготвяне на плодов сладолед в домашни условия. Използвайте разнообразие от съставки за вашите любими рецепти. Направете зеленчуков сос или крем супа с приставката за смилане!

За разлика от други пресоващи машини, SlowStar има вал с две отхапващи остриета. Тази нова патентована форма гарантира еднакво бързо и прецизно обработване на продуктите, въпреки забавените обороти на въртене. Duoblade™ вала е здрав, безопасен и надежден. Той се ползва както с приставката за мелене, така и с приставката за сокове. Двойното отхапване е предимство, тъй като улеснява обработването на зеленолистните и не се налага да почистваме често машината поради задръстване на изхода за пулпа.
 
SlowStar Juicer е машина за фреш със завидна мощност. Моторът консумира 200W, но придава на вала мощ от 9 конски сили (еквивалент). Това е постигнато благодарение на тристепенната зъбчата предавка вградена в мотора, която забавя въртенето и умножава силата. Това двойно повече, в сравнение с повечето бавни сокоизтисквачки! Бавната скорост от друга страна понижава нивото на шум и вибрации от машината.

От Tribest® гарантират, че SlowStar запазва максимално полезните хранителни вещества и ги извлича безопасно, така че Вие да се наслаждавате на най-полезния и вкусен сок. Започнете да правите свеж, полезен и изненадващо вкусен сок от днес с новата 2 в 1 фреш машина от Tribest®! 

 Характеристики
 • бавни обороти на въртене - 47 !!! 
 • За плодови и зеленчукови сокове, благодарение на уникалното двойно острие на пресоващия вал
 • подобрен дизайн на цедката за по-малко пулпа в сока 
 • ергономичен дизайн, за минимум място на плота
 • Всички части в контакт с храни, са BPA-Free. 
 • Мощност: 200W; 220V
 • Размери: 19 х 21.8 х 45.7 cm (Ш х Д х В)
 • Тегло: 9,0 кг
 • Марка: SlowStar на Tribest Corp., USA
 • Произведено: Южна Корея
 • Гаранция: 24 месеца

Коментар

Коментари на клиенти:

Понеделник, 26 Януари 2015
За тази сокоизтисквачка научих от американски сайт, където тя е представена, заедно с още три (на фирмите Omega, Kuwings и Hurom) като каймакът на домашните машини за изтискване на плодове и зеленчуци. Да преглътна цените на тези уреди ми помогна информацията, че две от машините се продават с 10 годишна гаранция (тези на Tribest и Kuwings), а една от тях дори с 15 години (тази на Omega).
Много се зарадвах, когато на Вашия сайт открих машината, на която се бях спрял - Slowstar на Tribest. Уви, последва неприятната изненада и преземяване тук, в България, където гаранцията е САМО 12 месеца, не дори вече сякаш станалите стандартни 24 месеца.
Ясно ми е че в цената се калкулира гаранцията на уредите, но резервните части на тези машини не са никак евтини. В крайна сметка призводителят сам гарантира качеството на уредите си и рискът за Вас не е никак голям.
Цена в САЩ 380 долара / 665 лв и 10 години гаранция срещу цена 780 лв и 1 година гаранция.
Много бих искал да ме спечелите за Ваш клиент, както и Ви пожелавам повече клиенти на скъпите уреди, но струва ми се, че би трябвало да се доближите поне малко до гаранционния срок, предлаган
Макс
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2019 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies