Меню продукти
Професионална пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-909 Sana EUJ-909
Бавнооборотна професионална сокоистисквачка Sana Horeca
Бавнооборотна професионална сокоистисквачка Sana Horeca
Бавнооборотна професионална сокоистисквачка Sana Horeca
Бавнооборотна професионална сокоистисквачка Sana Horeca
Цедка със ситни отвори
Цедка за смути
Цедка с едри отвори
Приставка за замразени продукти
Професионална пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-909
Професионална пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-909
Професионална пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-909

Sana EUJ-909 професионална пресоваща сокоистисквачка

Цена:
2930,00 лв
В наличност
2930 BGN
Код на продукта: HRCA909
Количество:

Описание

Сокоизстисквачка Sana Horeca EUJ-909 - за 24-часов непрекъснат работен ден 

С удоволствие ви представя новия модел първокласна студено-пресоваща сокоизстисквачка за търговски цели, работеща на принципа на студено пресоване. Чакахме дълго време за висококачествена търговска преса като тази, и ние вярваме, че новата сокоизстисквачка Sana Horeca EUJ-909 отговаря на всички изисквания за този клас уреди. Много от машините за студено пресован сок са в състояние да бъдат използвани за търговска цел, въпреки домашното им предназначение, и ние сме тествали много от тях. Въпреки това, можем да кажем, без съмнение този модел наистина ще отговори на изискванията на търговските обекти, като например фреш барове, кафета и ресторанти. Това несъмнено ще повиши качеството на сок, който те могат да предложат на клиентите си.

Висок добив - Малко загуби - Тиха среда

Благодарение на високото качество на асинхронния двигател, произвежданият висококачествен сок е в резултат на бавното въртене на шнека при само 60 об./мин. Това бавно въртене позволява да се извлече максимална хранителна стойност от плодовете и зеленчуците, но не само, а от търговска гледна точка, тъй като можете да извлечете повече сок от плодовете и зеленчуците, ще получаватe много по-сух отпадък. Всичко това означава, че ще се харчат по-малко пари за закупуване на плодове и зеленчуци, за да получите същото количество сок, както бихте направили с други търговски машини на принципа на центрофуга. Друго предимство ще бъде, че вие ще получите много по-гладък, по-сладък и плътен сок с почти никаква пяна.

Sana Horeca EUJ-909 също ще ви даде предимство на тиха работна среда. За разлика от някои от другите търговски центробежни сокоизстисквачки, които могат да достигнат над 70 децибела, Sana EUJ-909 е почти безшумна в сравнение, и ще даде на клиентите ви по-спокойна обстановка в заведението.

От какво може да направи сок Sana EUJ-909?

Тази сокоизстисквачка за търговски цели е проектирана да бъде многофункционална и може да превърне в сок почти всичко, което попадне в нея. Тя е идеална за ябълки, круши, портокали, моркови, селъри, къдраво зеле, спанак, диня, ягоди, киви и мн.др.. Ние винаги препоръчваме да използвате най-пресните плодове и зеленчуци, за да получите най-добър и повече сок.

Една от уникалните характеристики на тази търговска сокоизстисквачка, особено в сравнение с други подобни модели е, че тя има капачка на отвора за сок, а това означава, че можете да смесвате сока добре и да добавяте различни съставки, като например кисело мляко или дори алкохолни напитки в бара, докато изцеждате.

Друго ключово предимство на капачката на изхода за сок е, че можете да почиствате сокоизстисквачката много ефективно. Просто затворете тапичката и да изсипете вода в улея за продукти. Вала и перките непрекъснато ще се въртят, за да почистват всички части, които участват при правенето на сок, което ви спестява много време за почистване. След това само отворете капачката и оставете водата да изтече.

Лесна работа и почистване

Едно от основните предизвикателства в търговска среда е, че трябва да имате машина, която бързо и лесно да се почисти и да бъде готова за следващата доза сок. Въпреки че сокоизстисквачка Sana Horeca EUJ-909 е изключително бавна като пресова при 60 об./мин., тя има уникално голям улей за продукти, а това изисква малко време за подготовка чрез нарязване на плодовете и зеленчуците до подходящ размер. Това означава, че като цяло може да се получи добро количество сок за кратък период от време.

Почистването на Sana EUJ-909 е проста задача. Повечето от частите просто трябва да се изплакнат под течаща вода, и тя е готова за следващата чаша сок. Основната част, която се нуждае от почистване е цедката за изцеждане на сок, и дори това се върши много бързо чрез използването на специално предназначените за почистване четки.

Включва две "глави" за изцеждане

В състава на Sana Horeca EUJ-909 има допълнителен комплект за изцеждане на сок; това означава, че при различни сокове можете просто да смените целия комплект от части за изцеждане на сок (главата) без никакво бавене за почистване. Например единият комплект може да се използва за меки продукти /цитрусови плодове/, докато другият може да се използва за листни зеленчуци / целина, спанак, магданоз/. С наличието на допълнителна глава за сок се увеличава гъвкавостта на тази сокоизстисквачка.

Ние вярвамe, че това е фантастична дъвчеща сокоизстисквачка за търговски нужди, която много хора в търговския сектор са очаквали от известно време. Хората преди купуваха домашни модели дъвчещи сокоизстисквачки и ги използваха за търговски цели, но оставаха разочаровани от факта, че те работят само 30 минути, а после трябва да почиват, докато Sana EUJ-909 може да работи в продължение на 24 часа непрекъснато. Просто казано, тази сокоизстисквачка ще реши много, ако не всички от тези въпроси, които поставят бавнопресоващите сокоизстисквачки за домашно ползване, използвани в търговския сектор.

Комплектът включва:

  • Два комплекта за изцеждане 
  • Две цедки със ситни отвори
  • Бутало
  • Кана за сок
  • Купа за пулпа
  • Четки за почистване - 3бр.

Допълнителни аксесоари

Към Вашата Sana Horeca EUJ-909 можете да поръчате:
Приставка за смути - 135лв.
Цедка с едри отвори, за сок с парченца - 135лв.
Приставка за замразени продукти и хомогенизиране - 100лв.

Технически спецификации

Цвят: Сив металик
Мотор: планетарен, безчетков, тих и мощен ел. двигател
Метод на изцеждане на сок: едновалова вертикална дъвчеща преса за сок
Широк отвор за цели плодове (88мм)
Две цедки със ситни отвори от Ultem пластмаса и неръждаема стомана
Обратен ход
Материали: пластмаса (BPA FREE), неръждаема стомана
Скорост: 60 оборота в минута
Мощност: 200 W
Тегло: 9.1 кг
Размери: 17,5 см (Д) х 23 см (Ш) х 51,5 см (В)
Марка: Sana (by Omega), EU
Произведено: Южна Корея
Търговска гаранция: 1 година (части/мотор)

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies