Меню продукти
Greenis бавна студено-пресоваща сокоизстисквачкаGreenis slow juicer F-9010
Greenis бавна студено-пресоваща сокоизстисквачка
Greenis части за приготвяне на сок
Greenis бавна студено-пресоваща сокоизстисквачка
Greenis студено-пресоваща сокоизстисквачка, предимства
Presovashta sokoiztiskvachka
Greenis бавна студено-пресоваща сокоизстисквачка
Greenis бавна студено-пресоваща сокоизстисквачка
Комплект за тофу

Greenis бавна сокоизтисквачка

Цена:
449,00 лв
Не е наличен
449 BGN
Код на продукта: F-9010
Заяви

Описание

Бъдете по-здрави с Greenis - бавното и студено пресоване на сок!


Сокоизстисквачката за студено пресоване Greenis е идеалният избор за всяко семейство, което се грижи за здравословния си начин на живот. Изцеждането чрез сдъвкване /студено пресоване/ гарантира запазване на най-високи стойности на хранителните вещества в сока, за разлика от друг сок, приготвен по традиционния начин - с центробежна сокоизстисквачка. Освен че добива на сок с центрофужна машина е много нисък, като се прибави и по-малкото хранителни вещества, които се се запазват в сока, смисълът от изцеждането с бавна сокоизтисквачка се удвоява. Когато се прави сок с високи скорости на въртене при центрофугите (над 3000 об/мин. или повече), полученият сок е в разпенено състояние от силното блъскане на струите сок в стените на сокоизстисквачката. Това на практика е смесване на сока с въздух, което е пагубно за живите ензими и витамините в него. И обратно, ако сока е извлечен чрез пресоване или с "дъвчеща" сокоизтисквака, той се запазва свеж за дълго време, има по-плътен цвят и е богат на вкусове, извлечени от продуктите.

Какво е бавна сокоизстисквачка?

Сокоизстисквачката с бавни обороти на въртене (SLOW JUICER) e уред за изцеждане на сокове от плодовете и зеленчуците, ползващ технологията на пресоване. Нарича се "Бавна сокоизстисквачка", защото се върти само с 65 оборота в минута и консумира само 150 W ел. енергия, за разлика от центрофужните които въртят цедката с 3000 до 15000 об./мин. и консумират до 1500W енергия. Но не се подвеждайте от името. Бавната сокоизстисквачка е на практика по-бърза от традиционните, тъй като Ви дава повече сок и оставя пулпата невероятно суха. Метода на извличане чрез пресоване използва подобен на охлюв вал, който първо строшава продукта, а после го раздробява много ситно, за да отдели соковете. Този процес наричаме двустепенно изцеждане. В резултат имаме сок с гарантирано повече хранителни вещества, а ниските обороти запазват клетъчната структура на плодовете и зеленчуците незасегната. Ето как ние приемаме жива храна, която ще достави енергия на клетките ни.
 
Здравословно 

С бавна сокоизстисквачка Greenis можете да изцеждате голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, както и зелените им части.  Получените резултати са завидни - изваждате максимум хранителни вещества, вкус и минерали при изцеждане на сок от всякакви плодове, зеленчуци, цитрусови плодове, при това без да променяте техния органичен вид. Greenis ще се справи добре и с изцеждане на сок от листни зеленчуци.

Тихо

Новата технология на безчетков мотор и ниските обороти на работа на машината минимизират шума. За разлика от високоскоростното мелене, приготвянето на сок с бавна преса позволява на другите в дома да спят.

Леснo почистване

Просто изсипете кана с вода след като сте направили сока през отвора за продукти. Това ще прочисти частите на машината и измиването в последствие ще стане още по-бързо. Изплаквайте с вода докато сок машината работи и когато искате да направите друг вид сок, без да разглобявате. 

Разнообразие от сокове

Сокоизстисквачката за бавно изцеждане, чрез пресоване е стандартно окомплектована с две цедки - една със ситни отвори, за приготвянето на сокове с гладка и фина структура, а другата - с едри отвори, идеална за цитруси и всякакви други меки плодове. Ще направите прекрасен нектар от праскови сами. А ядковите млека вече не са мечта, а реалност. Накиснете ядките и ползвайте цедката с малки дупчици, за да направите плътно и вкусно орехово, лешниково или бадемово мляко у дома. 

Като екстра към правенето на сок от плодове, зеленчуци, зеленолистни, Вие може да използвате Greenis и за да направите сами в къщи вкусен сладолед или плодово пюре.  Това става със специалната приставка за смилане, която можете да поръчате допълнително към вашата Greenis .

Бихте могли да поръчате още тапичка, която да задържа сока в тялото на сокоизстисквачката и така разбърквате, смесвате съставките на сока и накрая отливате направо в чаши. Тапичката помага и при правенето на ядково мляко, като я държите затворена докато сипвате накиснатите ядки с вода. А на истинските фенове, които ще си приготвят тофу в домашни условия, препоръчваме да си допълнят оборудването със специалния комплект за тофу.

Превърнете пресата за сокове Greenis от сокоизстисквачка в мултифункционален робот за приготвяне на свежа храна, като добавите приставката за смилане, комплекта за тофу и тапичката за сок!

Бавнопресоваща сокоизстисквачка Greenis е един достъпен за всяко семейство революционен продукт, който се ползва лесно и приятно години наред! Радвайте се на здраве с по-добър вкус!

Характеристики

 • тиха, бавна, здрава и с грижа за Вашето здраве
 • Приготвяте сок с 80% повече хранителни вещества
 • Измива се и се сглобява много лесно
 • Безопасна за ползване и от деца - без режещи остриета и ножове, недостъпни въртящи се части
 • Материали: ULTEM пластмаса на вала, нер. стомана, безопасни материали - без бисфеноли (BPA-free) 
 • Напрежение: 220-240 V; 50/60 Hz 
 • Консумирана мощност: 150W 
 • Обороти: пресоване с 65 об./мин., обратен ход
 • Отвор за продукти: 3,5 х 6 см
 • Тегло: 6.8 кг 
 • Цвят: сив
 • Размери 14cм(Ш) x 21cм(Д) x 44cм(В)
 • Защита: електромагнитна, термична, електромеханична (от претоварване)
 • Гаранция: 2 години.
 • Производител: GREENIS Home Appliances Co., Ltd, Китай

Поръчайте допълнително (като отбележите в полето за коментар)
 • Тапичка за сок +9 лв.
 • Приставка за смилане/пюриране +32,00 лв
 • Комплект за тофу +26,00 лв

Коментар

Коментари на клиенти:

Сряда, 10 Януари 2018
Походих скептично към модела,т.к. не я срещам никъде, но се изненадах приятно. Цедим различни продукти почти всеки ден. Сокът е страхотен! Благодаря за консултацията и препоръката :)
Anna Yaneva
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies