Меню продукти
Препарат за почистване на сокоистисквачкиCitroclean

Citroclean почистващ препарат

Цена:
22,00 лв
В наличност
22 BGN
Код на продукта: Ctr1
Количество:

Описание

Концентрат за професионално почистване на сокоизстисквачки

Отлично премахва отлагания, оцветявания и различни остатъци от плодове и зеленчуци. Подходящ за ефективно почистване на всички части (пластмасови, метални и стъклени) на сокоизстисквачки и цитруспреси.

Приложение:
За основно почистване: потопете или напръскайте с разтвор от 200 мл концентрат разтворен в 1 л. топла вода (около 50 °C). При силно замърсени повърхности пригответе разтвор от 300 мл. концентрат и 1 л. топла вода (50-60°С). Оставете компонентите да киснат за около 30 минути. Изплакнете обилно с чиста вода.
За профилактично почистване накиснете в разтвор от 100 мл препарат в 1л. топла вода. Не препоръчваме престояването на частите в разтвора по-дълго от указаното време, за металните части препаратът може да бъде корозивен.

Използваният разтвор е годен за повторна употреба докато се замърси силно. Важно е да бъде подгряван всеки път до температура 50-60°С.

Важно: съхранявайте разтвора в плътно затворен съд, далеч от достъпа на деца, както и обозначение за агресивен препарат върху съда.

Причинява тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите!

При употреба използвайте ръкавици, предпазни средства за очите и дрехите ви! При попадане върху кожата или очите незабавно изплакнете обилно с чиста вода в продължение на няколко минути! При поглъщане: Изплакнете устата. Да не се предизвиква повръщане! При вдишване: Преместете пострадалия на чист въздух и му позволете да се отпуснете в позиция, която ще му позволи да диша удобно. При други инциденти с препарата потърсете спешно медицинска помощ и носете опаковката с етикета.

Съдържа: натриев хидроксид

НЕ Е подходящ за АЛУМИНИЕВИ И ЕМАЙЛИРАНИ повърхности!

Препоръка за съхранение: в плътно затворени съдове, на сухо, студено и добре проветрено място, на недостъпно за деца място, при температура от -5 до +40 °С.

Производител: Acotech, Словения

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies