Меню продукти
Omega_VRT_352F___53a3f27e804b4.jpg

Вертикална пресоваща сокоизстисквачка Omega VRT 352F, бяла

Цена:
660,00 лв
Не е наличен
660 BGN
Код на продукта: VRT 352Fw
Заяви

Описание

 

Пресоваща сокоизтисквачка VRT 352 F

С  обороти само 80 об./мин., Omega VRT 352F е сред най добрите "сдъвкващи" сокоизтисквачки с вертикален вал, което означава, че благодарение на иновативната си технология на сокоизвличане, Omega VRT 352F успява да смели и да изцеди всяка капка от всеки продукт.

С технологията на бавното смилане не позволява навлизането и насищането с кислород в сока, неговото окисляване и унищожаването на много ценни съставки, още преди да ги извлечете. Освен окисляването, от друга страна се избягва загряването, поради липса на високо триене и обороти, което също допринася за запазването на полезните съставки в сока. Чрез бавното смилане и изцеждане всички необходими и важни за организма ензими и витамини се запазват в сока, като по този начин Вие и Вашите близки можете да се насладите пълноценна и здравословна напитка.

Освен запазването на ценните за организма съставки, друг полезен ефект от иновативната технология за извличате на сок от Omega е и значителното удължаване на времето за съхранение на сока до цели 72 часа в подходящите за това съдове и в хладилник. Чрез чаша прясно и правилно изцеден сок, Вие ще получите ценни за организма съставки, които се усвоят значително по-лесно и бързо под формата на сок. Освен това така не натоварвате стомаха си с огромно количество целулозни фибри, които трябва да консумирате, за да си набавите необходимото количество полезни елементи, които концентрирано се намират в чаша сок.

Важни са и материалите, от които е изработена сокоизтисквачката. При Omega се използва специална ULTEM пластмаса, която е абсолютно безвредна и същевременно много здрава като материал, изцяло без бисфеноли тип А (аll BPA free). Оскъдните метални части (при цедката) са изработени от медицинска стомана. Причината за избора на тези материали за направата на Omega се крие в това, че при контакт на плодовете и зеленчуците с метал се получава окисляване, при което се губят част от полезните съставки.

Аксесоари

Кана за сок
Контейнер за пулпа
Цедка за фино изцеждане, изработена от материала Ultem®
Цедка с по-големи отвори, за повече пулпа в сока
Четка за почистване
Бутало
Цедка за допълнително прецеждане
Упътване на Английски език

Характеристики

С тапичка на отвора за сок
Размери: 402 x 250 x 173 mm

Скорост на въртене: 80 об./мин.
Мощност: 150W, с редуктор за многократно усилване на мощността с еквивалент на 2 конски сили
Дължина на кабела: 1.5 m.
Всички части в допир с храната са от пластмаса без бисфенол А (BPA Free)!
Марка: Omega, USA
Произведено: Южна Корея
Гаранция: 2 години
Тегло: 5.4 кг

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies