Меню продукти
Omega 8226бавно пресоваща сокоизстисквачка Omega 8226
Omega 8226
Omega 8006 set_800x600.jpg
omega8004 vs. 8006

Omega 8226 - хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка, хром

Цена:
730,00 лв
Не е наличен
730 BGN
Код на продукта: OM-8226cr
Заяви

Описание

Най-добрата сокоизстисквачка за всеки дом!

Omega 8226 е модел, издържал тестовете на времето и множество клиенти в Америка и други пазари по света. Познат е като най-добрата сокоизстисквачка за сок от всякакъв тип продукти. Това е хоризонтален модел с един вал. Работи тихо и цеди сокове от почти всичко - меки и твърди плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и подправки, прави и млека от ядки. Може да се ползва като мелница с включената специална приставка. Машината е снабдена с накрайници за формуване на различни видове спагети и теста за франзелки. 
Много хора се чудят какво отличава Омега от останалите машини на пазара. Омега 8226 е една от най-ефективните "дъвчещи" сокоизтисквачки, изработена от износоустойчиви материали, безопасни за здравето. Това е машина, която се разглобява за 5 секунди, почиства се за 2-3 минути и се сглобява изключително лесно обратно. Универсален и компактен уред за всеки кухненски плот. Може да ползвате Омега всеки ден и няма да се безпокоите, че може да се износи или развали.  Ако досега сте имали проблеми с Вашата сокоизтисквачка или дори избягвате да я ползвате, опитайте да работите с Omega веднъж и ще я обикнете, и повече няма да я приберете в кашона. Ще правите сок с лекота и удоволствие за цялото семейство от любимите плодове или зеленчуци.

Новият дизайн на Omega 8226 ще ви даде много поводи за усмивка. По-голяма фуния, овални форми, прозрачен кожух, за да следите придвижването на продуктите, черен вал от супер устойчивия материал GE Ultem са само част от предимствата на модела. Omega 8006 има удобна дръжка за лесно местене и почистване в кухнята. Патентованият модел на филтъра за изцеждане се отличава с фуниевидна форма и три фази на изстискване. Макар с много икономичен мотор, формата на фунията създава огромно налягане и като краен резултат се получава сок, богат на витамини и с минимално съдържание на пулпа. Ще се изумите колко ефективна може да бъде тази малка машинка. Със скорост на въртене от 75 до 80 оборота в минута Омега не загрява допълнително продуктите, за разлика от високооборотните сокоизтисквачки с центрофуга. Прецизното изстискване означава, че ще имате сок със запазени до 60% повече хранителни вещества в сравнение с конвенционалните машини.

Двата модела на Омега 8224 и 8226 са идентични като конструкция и характеристики, а се различават само по цвят. Омега 8226 е хром.

Характеристики

  • Цвят: хром (метално покритие)
  • Изключително лесна за почистване
  • Мощност: 200W; 70 об./мин.
  • Тегло: 6.4 кг
  • Гаранция: 2 години
  • Подходяща за меки и твърди плодове, кореноплодни, листни зеленчуци, житняк, цитрусови плодове, грозде, ядкови млека ...
  • Приставка за мелене (за ленено семе, кафе, подправки и др.)
  • Приставки за спагети и тесто
  • Марка: Omega, USA
  • Произход: Южна Корея

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies