Меню продукти
Omega 8226бавно пресоваща сокоизстисквачка Omega 8226
Omega 8226
Omega 8006 set_800x600.jpg
omega8004 vs. 8006

Omega 8226 - хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка, хром

Цена:
730,00 лв
Не е наличен
730 BGN
Код на продукта: OM-8226cr
Заяви

Описание

Най-добрата сокоизстисквачка за всеки дом!

Omega 8226 е модел, издържал тестовете на времето и множество клиенти в Америка и други пазари по света. Познат е като най-добрата сокоизстисквачка за сок от всякакъв тип продукти. Това е хоризонтален модел с един вал. Работи тихо и цеди сокове от почти всичко - меки и твърди плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и подправки, прави и млека от ядки. Може да се ползва като мелница с включената специална приставка. Машината е снабдена с накрайници за формуване на различни видове спагети и теста за франзелки. 
Много хора се чудят какво отличава Омега от останалите машини на пазара. Омега 8226 е една от най-ефективните "дъвчещи" сокоизстисквачки, изработена от износоустойчиви материали, безопасни за здравето. Това е машина, която се разглобява за 5 секунди, почиства се за 2-3 минути и се сглобява изключително лесно обратно. Универсален и компактен уред за всеки кухненски плот. Може да ползвате Омега всеки ден и няма да се безпокоите, че може да се износи или развали.  Ако досега сте имали проблеми с Вашата сокоизстисквачка или дори избягвате да я ползвате, опитайте да работите с Omega веднъж и ще я обикнете, и повече няма да я приберете в кашона. Ще правите сок с лекота и удоволствие за цялото семейство от любимите плодове или зеленчуци.

Omega 8006 има удобна дръжка за лесно местене и почистване в кухнята. Патентованият модел на филтъра за изцеждане се отличава с фуниевидна форма и три фази на изстискване. Макар с много икономичен мотор, формата на фунията създава огромно налягане и като краен резултат се получава сок, богат на витамини и с минимално съдържание на пулпа. Ще се изумите колко ефективна може да бъде тази малка машинка. Със скорост на въртене от 75 до 80 оборота в минута Омега не загрява допълнително продуктите, за разлика от високооборотните сокоизтисквачки с центрофуга. Прецизното изстискване означава, че ще имате сок със запазени до 60% повече хранителни вещества в сравнение с конвенционалните машини.

Двата модела на Омега 8224 и 8226 са идентични като конструкция и характеристики, а се различават само по цвят. Омега 8226 е хром.

ВНИМАНИЕ: Този модел е изчерпан в централния склад в Европа. Разгледайте аналогичен и нов продукт с по-добри характеристики и качества Sana by Omega - 707 или Omega MM900


Характеристики

  • Цвят: хром 
  • Изключително лесна за почистване
  • Мощност: 200W; 70 об./мин.
  • Тегло: 6.4 кг
  • Гаранция: 2 години
  • Подходяща за меки и твърди плодове, кореноплодни, листни зеленчуци, житняк, цитрусови плодове, грозде, ядкови млека ...
  • Приставка за мелене (за ленено семе, кафе, подправки и др.)
  • Приставки за спагети и тесто
  • Марка: Omega, USA
  • Произход: Южна Корея

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies