Меню продукти
Omega 8004бавно пресоваща сокоизстисквачка Omega 8004
Omega 8004
omega 8004 sieve
omega 8004 auger
omega 8004 vs. 8006
Omega 8004
Omega 8004
Omega 8004

Omega 8224 - хоризонтална пресоваща сокоизтисквачка, бяла

Цена:
699,00 лв
Не е наличен
699 BGN
Код на продукта: OM-8224w
Заяви

Описание

Най-добрата сокоизтисквачка за всеки дом!

Omega 8224 е модел, доказал се на американския пазар и познат като най-добрата сокоизстисквачка за сок от всякакъв тип продукти. Това е хоризонтален модел с един валяк. Работи тихо и цеди сокове от почти всичко - меки и твърди плодове, зеленчуци, листни зеленчуци и подправки, прави и млека от ядки. 
Много хора се чудят какво отличава Омега от останалите машини на пазара. Е, Омега 8224 е една от най-ефективните "дъвчещи" сокоисзтисквачки, изработена от износоустойчиви материали, безопасни за здравето. Не е за пренебрегване лесното сглобяване и почистване на модела. Универсален и компактен уред за всеки кухненски плот. Може да ползвате Омега всеки ден и няма да се безпокоите, че може да се износи или развали.  Ако досега сте имали проблеми с Вашата сокоизтисквачка или дори избягвате да я ползвате, опитайте веднъж с Омега 8004 и ще я обикнете така, че повече няма да я приберете в кашона. Ще правите сок с лекота и удоволствие за цялото семейство от любимите плодове или зеленчуци.

Новият дизайн на Omega 8004 ще ви даде много поводи за усмивка. По-голяма фуния, овални форми, прозрачен кожух, за да следите придвижването на продуктите, черен валяк от супер устойчивия материал GE Ultem са само част от предимствата на модела. Ще откриете, че новият модел е с вградена дръжка за удобно местене и почистване в кухнята. Патентованият модел на филтъра за изцеждане се отличава с фуниевидна форма и три фази на изтискване. Макар и с икономичен мотор, формата на фунията създава огромно налягане, което като краен резултат е получаването на сок, богат на витамини и с минимално съдържание на пулпа. Ще се изумите колко ефективна може да бъде тази малка машинка. Със скорост на въртене от 75 до 80 оборота в минута Омега не загрява продуктите, за разлика от високооборотните сокоизтисквачки с центрофуга. Прецизното изтискване означава, че ще имате сок със запазени до 60% повече хранителни вещества в сравнение с конвенционалните машини.

Двата модела на Омега 8224 и 8226 са идентични като конструкция и характеристики, а се различават само по цвят. Омега 8224 е бяла.

Характеристики

  • Цвят: бял
  • Изключително лесна за почистване
  • Мощност: 200W; 75 об./мин.
  • Тегло: 6.4 кг
  • Гаранция: 2 години  /опция за удължаване до 5 години/ можете да изберете от падащото меню
  • Подходяща за меки и твърди плодове, кореноплодни, листни зеленчуци, житняк, цитрусови плодове, грозде ...
  • Приставка за мелене (за ленено семе, кафе, подправки и др.)
  • Приставки за спагети и тесто
  • Марка: Omega, USA
  • Произход: Южна КореяКоментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies