Меню продукти
Ръчна сокоизстисквачка, преносима и лесна за почистванеManual Juicer KOJU
KOJU преносима, ръчна сокоизстисквачка
Manual Juicer KOJU
Manual Juicer KOJU
Сокоизстисквачка за зеленолистни KOJU
Manual Juicer KOJU

KoJuicer - нова ръчна сокоизстисквачка

Цена:
135,00 лв
Не е наличен
135 BGN
Код на продукта: KoJu
Заяви

Описание

Практична, удобна, лека.

Ръчната сокоизстисквачка  KoJuicer е качествен и достъпен уред, който може да замени електрическата сокоизстисквачка когато искате да правите сок, но не желаете  да инвестирате много средства. Или още не сте сугурни, че ще включите соковете в редовния си хранителен режим и не искате да инвестирате в скъпа пресоваща сокоизстисквачка с ел. мотор. Този модел ръчна сокоизстисквачка е най-подходящ за онези от вас, които искат да добявят зеленолистните зеленчуци в менюто си под формата на сок, но разполагате само с традиционната центрофужна сокоизстисквачка, с която е трудно, дори невъзможно да се изцедят магданоз, копър и целина. 
Сокоизстисквачката  KoJu основно е предназначена за зеленолистни, треви и пшеничени кълнове, но също така с нея може да изцеждате цитруси, ябълки мн.други. Тъй като устройството е малко като размер, необходимо е продуктите да бъдат нарязвани на по-тънки ивици, за да получите по-добър резултат. Не е подходяща за изцеждане на твърди кореноплодни като моркови и червено цвекло, както и за много меки плодове като круши, презрели ябълки, ягоди, кайсии и др. Лесно се сглобява и монтира към плота и е устойчива при работа. Вакуумната основа здраво прилепва към всяка гладка повърхност или стъклена маса. А пък металната дръжка е изключително здрава и удобна при всекидневно използване за закрепяне към грапав плот. Компактна и лека, тази сокоизстисквачка е лесна за пренасяне, можете да я вземете със себе си по време на пътуване. Това е чудесна алтернатива за поддържане на хранителния режим със сокове дори през ваканцията. 
Комплектът  съдържа две дюзи, което позволяват максимално изцеждане в зависимост от това, какви продукти ще използвате. За зеленолистни и треви се използва малката дюза, тя допринася за по-добро изцеждане, тъй като се създава по-високо налягане. Докато за цитруси и ябълки е по-подходяща голямата дюза.
Сокоизстисквачката лесно се фиксира върху всяка гладка повърхност, тъй като има вакуумна система  „Power Locking Base“. Необходимо е само да завъртите копчето и основата плътно ще прилепне към плота. Освен това в комплекта има винтов фиксатор, позволяващ закрепване за ръба на работния плот.
Почистването е лесно и бързо. Изваждате вала и измивате с хладка вода, както и всички останали части. Можете да използване почистващата четка от комплекта, за да измиете добре и цедката.

Комплектът съдържа

 • Тяло на сокоизстисквачката
 • Вал
 • Дръжка 
 • Цедка
 • Основа с вакуумно устройство
 • Скоба за ръчно закрепване
 • Широка дюза за ябълки и цитруси
 • Тясна дюза за листни зеленчуци
 • Каничка за сок с допълнителна цедка
 • Тласкач/бутало
 • Четка за почистване

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies