Меню продукти
Hurom slow juicer HH-2Hurom второ поколение бавна студено-пресоваща сокоистисквачка
Hurom slow juicer HH-2 gen
Hurom slow juicer HH-2 gen
Hurom slow juicer HH-2 gen
Hurom slow juicer HH-2 gen
Hurom slow juicer HH-2 gen
Hurom slow juicer HH-2

Hurom HH-700, вертикална пресоваща фрешмашна

Цена:
820,00 лв
Не е наличен
820 BGN
Код на продукта: HH-2
Заяви

Описание

Още по-съвършена фрешмашина

Mодел HН-700 на марката Hurom предлага редица нововъведения при една пресоваща машина, които не се срещат при никоя друга сокоизстисквачка преди нея!

1. Уникална нова форма на пресоващия винт с два отхапващи ръба - Второ поколение. Този нов вал е два пъти по-ефективен и пестелив към продуктите (обработва ги докрай). Hurom е патентовал този нов дизайн на шнека, като го е нарекъл Twin-winged auger Slow Squeezing Technology (или Технология за бавно цедене с двукрил шнек). Резултатът от тази новост е по-добро изцеждане, сок с равномерна плътност и наситен вкус. Усещането от такъв сок е сякаш приемаме втечнени плодовете и зеленчуците - толкова гладко, наситено и богато съдържание.
2. Още по-ниски обороти на въртене - 43 об. в минута. Това е още по-голяма гаранция за запазване на така важните живи ензими в сока. Забавянето на оборотите е постигнато с използване на тристепенна зъбчата предавка, която придава освен това допълнителна мощност към вала. Машината работи тихо, безотказно и непоколебимо, дори пред най-коравите корени. Тя ви извлича максимум хранителна стойност и естествен вкус от плодовете.
3. Обновен, луксозен дизайн. В съчетание с новата форма на основата, дизайнът на корпуса е променнен, за да придава допълнителна здравина и изящност. Лесно е да поставите само отгоре комплекта за изцеждане, няма завъртане, заключване и суетене около тази сокоистисквачка. Просто започвате да правите сок.
4. Формата на барабана, където се извършва процеса на пресоване също променена. Тя е по-голяма, за да миксирате спокойно до 500ml сок от различни продукти, след което да отлеете направо в чашите за сервиране. Функционално барабанът е също от 2-ро поколение, което прави модел HH-700 уникално нов. 
5. Въртящата се четка около цедката вече се задвижва директно от вала, а не посредством зъбно колелце на дъното на барабана. Тази иновация допринася за по-чист от нежелани едри частици сок, по-лесно почистване и надеждна дълга експлоатация. 
6. Втората цедка с по-едри отвори също е изработена от материал GE Ultem® - за още по-голяма здравина и устойчивост на износване.
7. Променена е формата на силиконовите четчици, за да е по-бързо оттичането на сока към отвора за сок и каната.
8. Подобрена вентилация на мотора, което е гаранция за по-дългия му живот, дори при продължителни сесии на правене на сок. Препоръчваме да натоварвате тази сокоистисквачка до 30 минути, което ще направи възможно да направите до 8 литра сок, достатъчен за целия ден! 
9. Удобство: нов аксесоар в комплекта - стойка за подреждане и съхранение на частите в комплекта. Можете веднага след измиване да подредите елементите на машината върху стойката да съхнат и да са под ръка за следващо ползване. Всичко е на едно място! 

Както при предхождащия модел HH-1 (първо поколение), така и тук имаме тапичка на изхода за сок, но е отстранено малкото бяло зъбно колелце на дъното на барабана. Така прозрачният барабан е още по-лесен за изплакване и за поддържане  чист. 
Избирайки Hurom HH-700, вие с гаранция получавате последната, най-нова в технологично отношение машина, изработена от най-добрите материали. 

Характеристики

  • Цвят: бял, сив графит, бордо
  • Мощност 150W, с редуктор за многократно усилване на мощта на пресоване
  • Двигател: индукционен, 230-240V
  • Скорост на въртене: 43 об./мин.
  • Стандартно време за използване: до 30 минути
  • Тегло: 5,4 кг
  • Размери: 42 х 23 х 16 см
  • Гаранция 2 години 
  • Произход: Южна Корея

МОДЕЛЪТ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ВЕЧЕ! Препоръчваме като най-сходни модели: Sana EUJ-808 или Hurom HH-Elite

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies