Меню продукти
Sage 800 цитруспресаелектрическа цитруспреса Sage 800
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса
Sage 800 цитруспреса

Sage 800 (Catler CP-8010) - цитруспреса

Цена:
549,00 лв
499,00 лв
В наличност
499.00000 BGN
Код на продукта: CP-800
Количество:

Описание

Цитруспреса Sage за професионалисти


Тази цитруспреса е част от SAGE гамата оборудване за кафенета, фреш-барове и ресторанти. Cafe Series е професионален клас инструменти, вдъхновени от промишлените съоръжения за готвене. Моделът е разработен в отговор на повишения интерес на потребителите при приготвянето на  храна в дома си по подобно на този в професионалните кухни. Той също така отразява тенденциите на пазара към стоки от типа "достъпен лукс". Серията продукти 800 са насочени към високия клас на пазара, за изтънчените потребители, които са ценители на здравословното хранене и искат продукти от последно поколение. Дизайнерите са използвали търговски компоненти и материали, за да създадат продукт от високо качество, но по възможностите на едно домакинство. 
 
Sage 800 се отличава с няколко предимства пред останалите модели в този клас. Елегантен, но много стабилен дизайн на корпуса, лекота на опериране, съчетана с двойна система за осигуряване на безопасността са само част от причините да изберете Sage цитруспреса. Конуса и лоста за притискане са съобразени с всички видове малки и големи цитруси, от малкия лайм до големия грейпфрут. Тихият, но мощен мотор дава максимум добив на сок от плодовете, като запазва витамин С всеки път.

Металните части са от неръждаема стомана и всички отделяеми елементи са подходящи за миене в миялна машина. Въпреки това почистването става изключително лесно само под течаща вода. Изхода за сок може да се повдига и така да спирате сока, за да не капе, докато поставите нова чаша. Натиснете обратно надолу и сока ще потече отново. 

Моделът CP 800 е най-предпочитан от бензиностанции, кафета, офиси и магазини за плодове, където се приготвят пресни сокове. Подходящ е за леко до средно тежко натоварване. Изцежда ефективно и без остатък всички цитруси само за секунди. С тази преса се работи леко и с удоволствие.

Характеристики
  • Изцежда на принципа на ротацията
  • Обороти: 120 об./мин.
  • Мощност: 100-110 W
  • Тегло: 6 kg
  • Размери: 43,5 х 18 х 21 см
  • Цвят: метален
  • Гаранция: 2 години за домашно ползване / 1 година за професионално ползване
  • Марка: Sage
  • Произход: Китай

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2022 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies