Меню продукти
_________________50eeb2acaf3b0.jpg

Супер Колаген комплекс 1000

Цена:
60,00 лв
45,00 лв
Не е наличен
45.00000 BGN
Код на продукта: C120
Заяви

Описание

Super Колаген комплекс + вит. C ™ 1000 mg

Придава на косата блясък, прави я здрава и мека като кадифе, а кожата гладка и еластична. Изглажда бръчките по кожата, които се появяват след 30 годишна възраст.
Против чупене на нокти. Премахва болките в сухожилията, костите и мускулите. Оказва благоприятен ефект върху теглото.

Колаген комплекс е хранителна добавка с колаген типове 1 и 3 + 60 mg витамин C, който е жизнено важен при формирането на колаген и еластин в кожата. "Super Collagen + C" се приема на таблетки по време на хранене. От Neo Cell препоръчват по 3 таблетки два пъти дневно за максимални резултати и резултатите ще дойдат светкавично. Кожата ви ще се избистри и определено ще има по-здрав вид, отколкото преди, а бръчките около очите чувствително ще намалеят. Освен против бръчки, колагенът осигурява оптимална защита на костите, ставите, мускулите, ноктите и косата - все места, в които колагенът като протеин играе най-голяма роля.
Колаген (Колаген хидролизат) е сложен структурен протеин, който поддържа силата и гъвкавостта на кожата, сухожилията, костите, ставите, мускулите, венците, зъбите, очите, кръвоносните съдове, нокти и коса. SUPER колаген тип 1 и 3 е 100% чист протеин, който осигурява "строителни" материали за растеж и поддържане на здраво тяло. Super Колагенът™ е ензимно обработена аминокиселинна форма, с много ниско молекулно тегло, която може да бъде усвоена на 100% от организма. Super колаген + C ™ таблетки са формулирани с витамин С, за да осигури оптимално допълнение на вашите хранителни нужди на колаген.

Какво представлява Колагенът?

Колагенът е съединителна тъкан, която свързва сухожилията и хрущялите. Над 30% от протеина в тялото е колаген, а над 90% от колагена в организма е тип 1 и 3. Super Collagen + C 1000 mg е точно този тип. Той помага за еластичността на кожата, изглажда фините линии и бръчки. Заздравява нацепените нокти и подхранва растежа на косатаМощното действие на колагенa подпомага ефективното възстановяване на ставния хрущял, сухожилията, костите, зъбите и роговицата на очите. Съдържа Glycine, Proline и Hidroxy proline, както и 18 вида аминокиселини и всички необходими елементи, за да помогне на организма да подкрепя цялостното здраве. Набавянето на необходимото количество колаген в организма не позволява появяването на стрии по тялото. След 25-годишна възраст намалява производството на колаген в тялото ни и затова той трябва да се приема допълнително. Важно е да имате в предвид, че за да се появят положителните резултати от Super Collagen + C 1000mg,той трябва да се приема редовно в продължение на три месеца.

Производител: NeoCell, USA
 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies