Меню продукти
Ансестрал Суперфудс „Оракул“Ансестрал Суперфудс „Оракул“
Покълнали и ферментирали храни „Оракул“
Плодов десерт със супер храна „Оракул“ за подкрепа на мозъчната дейност
Оракул - древните принципи в модерна храна, суперформула за стимулиране на мозъчната сила

Суперхрана Oracle (Оракул)

Цена:
34,90 лв
Не е наличен
34.9 BGN
Код на продукта: AsOr
Заяви

Описание

Силата на мъдреца е в неговото проникновение 
Оракъл - храна за мъдрост

Ансестрал Суперфудс е концепция за съвременно хранене, базирана на древни принципи: сурови и сушени продукти, ферментирали храни, покълнали семена или млади стръкове, баланс между плодове, семена и билки, алкални продукти, ензимно и клетъчно хранене. Разработката на тези модерни храни е направена от българи, които благодарение на храненето са спасили живота си и са съхранили здравето. Тези достойни мъже искат да предадат опита си на повече хора, търсещи баланса в модерния живот, именно чрез специално разработените супер-храни "от нашите предци".

Оракъл (Oracle) е продукт, създаден за подсилване на мисловната дейност и спомагане на мозъчната функция. Оракулите в древните общества са били посредници между духовното и материалното, непознатото и ежедневното, божественото и човешкото, даващи сила и познание. Хранителната добавка Oracle е предназначенa за хората, които имат нужда от повече капацитет при извършването на тежка умствена работа. Продуктът също така съдържа много фибри, които служат за превенция на заболяванията свързани с обмяната на веществата и метаболитния синдром при преддиабет.

Легендата

Оракулите са били свещени пророци в древните общества. Те са били проводници на божественото на земята и посредници между физическата и духовна сфера. Те са притежавали и голяма канализираща и умствена сила. Създателите от Ансестрал суперфуудс на тази модерна супер-храна искат да култивират тези качества и способности, да ги видоизменят и направят достъпни за нашето съвремие, за да подсилят умствените и психически сили на модерния човек.

Предимства

Оракул е комбинация от биологични, покълнали и ферментирали семена, съдържаща лесноусвоими хранителни вещества; обогатена с ПроВиотик® , биологични плодове на прах, пшенична трева и конопен протеин. Супер-храната представлява специално разработена формула за подпомагане на когнитивните и ментални способности на мозъка.

Продукт богат на минерали и баластни вещества; с алкално-киселинен баланс.

Подпомага имунната система; допринася за оптимизиране нивата на холестерола; подпомага паметта и функционирането на мозъка; с противосъстаряващ ефект; оптимална обмяна на веществата чрез използваната технология на ферментация и сушене.

Съдържание на важни вещества

Омега 3 киселини (ALA); Омега 6; хранителни влакнини (35%); протеини (40%)

Витамини: Витамин B1, B3, B6, B9, E

Минерали: калций; мед; селен; желязо; цинк; манган

Състав

Ансестрал Суперфудс „Оракул“ е балансиран микс от покълнали и ферментирали семена, зърнени и бобови култури на прах (83,9%)

- покълнали и ферментирали зърнени култури*: кафяв ориз, лен, коноп, овес, златно просо, бакла;
- екстракт от пшенична трева*;
- ПроВиотик® - лактобацилус булгарикус*;
- бифидобактерии;
- суха деактивирана мая*;
- сушени плодове на прах*: арония, шипка, топинамбур и ябълка

* от биологично земеделие

Предложения за консумация

Примерна рецепта: 1 супена лъжица от “Оракул” + 100 г. плод (банан или черни боровинки) + 100 мл. течност (вода, соево или оризово мляко). Разбийте всички съставки добре с блендер.

Оракул е прахообразна суха форма, която може да се добавя в състава на салатен дресинг, сорбе от плодове, ядков пастет, дори в тестото за сурови бисквити. Хранителната добавка се вписва идеално в пастети и сосове на зеленчукова  млечна основа. Консумирайте без допълнителна термична обработка! Спазвайте препоръчителната дневна доза! 
Събудете оракула във Вас!

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies