Меню продукти
Ancestral Superfoods ChieftainАнсестрал Суперфудс „Вожд“
Храна за модерния супер-мъж от AncestralSuperFoods
Chieftain (Вожд) - модерна супер добавка за съвременния мъж

Суперхрана Cheftain (Вожд)

Цена:
34,90 лв
Не е наличен
34.9 BGN
Код на продукта: AnCh
Заяви

Описание

Супер-храна базираща се на древните принципи 

Ансестрал Суперфудс е концепция за съвременно хранене, базирана на древни принципи: сурови и сушени продукти, ферментирали храни, покълнали семена или млади стръкове, баланс между плодове, семена и билки, алкални продукти, ензимно и клетъчно хранене. Разработката на тези модерни храни е направена от българи, които благодарение на храненето са спасили живота си и са съхранили здравето. Тези знаменити мъже искат да предадат опита си на много хора, търсещи баланса в модерния живот, именно чрез специално разработените супер-храни "от нашите предци"

ПРЕДСТАВЯМЕ Ви първата от серията храни „Вожд“ - микс от покълнали семена, бобови семена и плодове, с натурални пробиотици. Вождът (Chieftain) е предназначен за модерния и активен мъж, защото Вождът в древните народи е притежавал специфични качества, като лидерство, повече енергия, сила, издръжливост и острота на ума.

Добавете Cheftain хранителна добавка към диетата си и се превърнете във вожда на Вашия живот

Вождовете са лидерите на древните общества. Техните качества и подготовка ги поставят като политически и военни владетели на клана, притежаващи много качества като лидерство, стратегическо мислене, голяма сила и мъдрост. Те са били личности, за които се е вярвало, че са избрани от боговете да управляват и да съхраняват богатството и благоденствието на клана. Нашето желание е да култивираме тези качества и способности и да ги видоизменим за модерния мъж.

Храната е комбинация от биологични покълнали семена, съдържаща лесно усвоими хранителни вещества; обогатена с ПроВиотик® , биологични плодове на прах, пшенична трева и конопен протеин. Супер-храната Вожд е специално разработена формула за активно живеещи мъже, за повече енергия и виталност в ежедневието.

Продуктът е богат на минерали, хранителни влакнини и протеини.

Подпомага имунната система и допринася за изграждането на мускулите и възстановяването на енергията; с мощен антиоксидантен ефект.

Съдържа важните вещества:

Омега 3 киселини (ALA); Омега 6 киселини; лигнани (SDG); есенциални протеини (40%)

Витамини: Витамин B1, B6, B9; витамин Е

Минерали: калций; мед; селен; желязо; цинк; манган

Състав

Ансестрал Суперфудс „Вожд“ - Микс от покълнали семена, зърнени и бобови култури на прах (88,2%):
  - покълнал лен*,
  - покълнал коноп*,
  - покълнала бакла*,
  - покълнал слънчоглед*,
  - покълнал грах*,
  - покълнал нахут*,
- екстракт от пшенична трева*,
- ПроВиотик® - лактобацилус булгарикус*,
- бифидобактерии,
- суха деактивирана мая*,
- сушени плодове на прах*: арония, черен бъз, черна боровинка и касис

* от биологично земеделие

Примерна рецепта за консумация

1 супена лъжица от “Вожд” + 100 г. плод (банан или черни боровинки) + 100 мл. течност (вода, соево или оризово мляко). Разбийте всички съставки добре с блендер.

Суперхраната е прахообразна и може да бъде консумирана със сок, смути, чай или мляко. Имайте предвид, че сухите съставки са концентрирани и 1-2 лъжици на ден са напълно достатъчни. Оставете напитката Ви със супер-храна Вожд да се накисне за 5-10 минути и следователно да се освободят вкусовете от изсушените съставки.

Консумирайте балансиращите суперхрани Вожд, Друидка и Оракул! Станете Вожд на племето и не се влачете без енергия в ежедневието си!
FreshMarket.bg Ви препоръчва само най-доброто!

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies