Меню продукти
Vitamin C
Vitamin C 50гр, Е300
Vitamin C за хранителни цели
Vitamin C 100гр, Е300
Vitamin C, E300 за хранителни цели

Аскорбинова киселина /витамин С/

Цена:
5,00 лв
В наличност
5 BGN
Код на продукта: VitC
Количество:
Размер:

Описание

АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА /Vitamin C/, E300  

Чистата прахообразна форма на аскорбиновата киселина е позната сред обществото като Витамин С. Един от най-важните витамини за здравето ни, за витамин С е писано много. Всички го познаваме и знаем, че от него зависи здравето ни и устойчивостта ни към сезонни настинки и вируси. Като цяло имунната ни система се крепи на достатъчната наличност на Вит. С в храната ни. Но когато консумираме по-малко прясна храна, особено през зимния период, нивата на витамин С спадат, и почти винаги той не ни достига. 
Редовният прием на витамин С е единствено в полза на силния имунитет. Високите дози на прием на Витамин С (обикновено над 1000мг = 1гр) на ден ни предпазват от вирусите и в случай, че се разболеем, то симптомите преминават леко и бързо. Добрата новина е, че витамин С не се натрупва в организма ни и се изхвърля в случай, че сме приели по-висока от необходимата ни доза.
Ние Ви препоръчваме, на база на собствения си опит и споделено от клиенти, да приемате по 1-2 грама витамин С ежедневно, профилактично, през студения сезон. Когато сме настинали или болни, може да увеличите дозата на приеман витамин С до 10-12гр./ден за възрастен. Разтворете прахообразната форма директно във вода, сок, охладен чай или друга напитка. Приемайте дневната доза на части, разпределена на няколко пъти през целия ден. 

Не разчитайте само на пресните храни, за да си осугурите Витамин С. Приемайте винаги допълнително в по-голяма доза от препоръчваните 60мг на ден. Бъдете здрави!

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2021 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies