Меню продукти

TRIBEST

Tribest е марка с повече от 25 години история, марка, производител на уреди за здравословен живот, най-популярните от които са:SlowStar използва съвременна технология и е изработена от висококачествени безвредни BPA-Free материали, които се използват дори и от NASA, какъвто е например материала ULTEM - известен освен с това, че е напълно безвреден, много лек, но същевременно и много здрав. SlowStar е бавнопресоваща сокоизстисквачка със само 47 об./мин. и е с вертикално разположен вал. Това, което различава SlowStar от другите е, че разполага с допълнителна приставка за смилане и хомогенизиране, която е само с един значително по-голям отвор, което улеснява извличането на сгъстен материал.


Дехидратор с дигитално управление и много прецизен таймер, не позволяващ превишаването на предварително зададените градуси, което предпазва от възможността за разграждане на витамини и други ценни елементи поради прегряване. Има възможност за по-бързо достигане на желаната температура спрямо други сушилни и по-прецизно поддържане в процеса на сушене. Разполага с диодна подсветка за осветяване, тавичка за отпадъци на дъното, възможност за разделяне на пространството на две и при по-малко количество продукти да се използва половината фурна. Могат да се сушат всички видове плодове, зеленчуци, билки, чай, подправки, дори риба, саздърма, крекери, подквасване на кисело мляко, бананови палачинки и много други неща.
Green Star Elite е двуваловото предложение на Tribest. Той съчетава в себе си съвременна технология, съчетана с възможно най-много функции и улеснен дизайн за потребителя. Машината разполага с иновативна технология на валовете, което позволява по-добра производителност.
Каната за ядково мляко SpyaBella е може би най-модерният и удобен вариант за направата на всякакво ядково мляко. Каната работи бързо, прецизно и много производително.
Стъклените съдове GlassLife са едно от предложенията на Tribest за съхранение на храни в здравословна и стерилна среда. Изработени са от висококачествено стъкло и капак от BPA-Free материал за лесна употреба.
Tribest Personal Blender е персонален блендер, който привлича с малките си размери и малко тегло всички, които често пътуват. Tribest са разработили три комплекта в зависимост от нуждите на всеки клиент. Използвайки един и същи мотор, компанията залага на 3 комплекта, в зависимост от аксесоарите - PB150, PB250 и PB350.
Humio е съвременен овлажнител и ароматизатор на въздуха с наноразпрашаване на водата. Отвора за пара може да бъде настроен в 360 гр. посока по желание, като така не се налага да се завърта целия уред. Humio разполага с допълнително диодно осветление, което го превръща в нощна лампа за допълнителен уют през нощта.
За всеки, който желае да си направи кисело мляко, но не знае как, Tribest разработиха Yolife - уред за заквасване на кисело мляко, бързо, лесно и вкусно.

Марка: Tribest Corp., USA
Произведено: Южна Корея

 Разгледайте продуктите на TRIBEST        Към МАРКИТЕ

При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies