Меню продукти

Подарък за Коледа? Подари здраве!

Време е да потърсите Коледни подаръци за обичаните от Вас хора! Нямате идея какво да изберете? Какво ще кажете да подарите здраве?

Пиенето на прясно изцедени сокове е идеален начин да се заредите с витамини и минерали по естествен начин. Така можете да подобрите своето здраве или това на околните. И ако търсите универсален подарък за цялото семейство, сокоизстисквачката е правилното решение. 

Помислете за "подаряването" на здраве, което винаги започва с приема на витамини и минерали. Опитайте да приготвите вкусна свежа напитка! Всеки ще я хареса.

FreshMarket предлага само най-добрите сокоизтисквачки, които са преминали през серия от тестове, преди да ги включим в офертата си. Можете да сте сигурни, че продуктите ни са произведени от издръжливи материали, и затова им даваме дълга гаранция. А освен това Вие получавате най-доброто обслужване под формата на консултации, упътвания за употреба и гарантирана наличност от резервни части и аксесоари.

Кадифен сок от няколко плода, сладолед или фъстъчено масло

…всичко това не е проблем за едноваловата пресоваща сокоизстисквачка Sana EUJ-707 от Omega, която е чудесен подарък, както за феновете на джусинга, така и за домакинства с деца.

А очаквате ли бебе в къщи? Тази машина ще бъде много високо оценена скоро. Ще можете да приготвяте доста разнообразни храни за бебето с нея, като например различни каши и пюрета. Правенето на сокове спестява пари в семейния бюджет – готовите бебешки пюрета стават все по скъпи! Помислете и за съдържанието им.

Когато децата пораснат, много по лесно е да им дадете вкусен сок, вместо да ги карате да ядат цели плодове или зеленчуци, за да набавят необходимите им витамини. Количествата са от значение.

Възрастните също ще бъдете доволни! Пиенето на фрешове дава много енергия, което всеки харесва. Още повече можете да си приготвяте деликатеси като фъстъчено масло или освежаващо сорбе, за да се изфукате малко.

За любителите на микс фрешове


...препоръчваме друга едновалова сок машина - универсалната Sana EUJ-808 от Omega. Спокойно може да я наречем домашен джус бар. Има си тапичка за сок, която позволява да смесите повече съставки, преди да отлеете сока в чаша.

 

Още можете да добавите към сока кисело мляко, прясно и сладолед без никакви проблеми като ги пъскате през отвора на машината, а тя ги размесва с готовия сок. Това е удобна функция! Ако любимия ви човек не желае сок в момента, можете да му/й предложите вкусотийки като коктейл от плодов сладолед или бадемово мляко, които лесно се приготвят.

 

Sana EUJ-808 е подходяща за домакинства, където всеки сантиметър е от значение в кухнята - благодарение на вертикалното разположение на вала пестите много място.

Как да изберете най-добрата сокоизстисквачка?

Избрахме Ви две сок машини от портфолиото ни, които определено ще отговорят на Вашите високи очаквания, благодарение на ергономичността им и многото им функции. Вижте всички промоционални предложения.

Ако все още не сте сигурни кой джус екстрактор да изберете, не се колебаите да ни потърсите!


 

seo plugin e-max.it
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies