Меню продукти

С Kempo Juicer зелените сокове са вече детска игра


зелени сокове

Kempo е компактен модел с два вала за изцеждане на сокове от зелени зеленчуци, твърди и меки плодове и житна трева. Моделът е балансирана комбинация от технологични нововъведения, дизайн, функционалност и цена. С Green Power Kempo можем да направим всякакъв вид сок в домашни условия, дори от житна трева, зеле, спанак, целина или билки. Можем да смелим пълнозърнесто едро брашно, да направим здравословни пюрета и сосове или да приготвим спагети от пълнозърнесто брашно със зеленчуци.

Последната модификация на модела се отличава с лесно разглобяване и сглобяване, лесно почистване, но най-вече компактен дизайн и удобство.
Традиционната за марката Green Power биомагнитна технология включва двата вала на машината, които имат намагнетизирана сърцевина и кана за сок с вградени в дъното мощни неодимови магнити. Тази технология позволява извличането на повече и по-здравословен сок. Молекулите на сока се поляризират и подреждат в дълги вериги, което подобрява усвояването на полезните съставки на сока. Поляризацията на молекулите на сока удължава и срока му на съхранение в хладилник.

Основни предимства на машината за фреш са: универсална приложимост (правите сок от най-трудните за изцеждане продукти), ниска скорост на въртене, ниски вибрации и ниско ниво на шум, висока ефективност и ниска цена.
Green Power Kempo се произвежда в Южна Корея и е продукт, продаван в цял свят.

seo plugin e-max.it
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies