Меню продукти

Дизайнерска серия сокоизстисквачки


За първи път на световната сцена се появява сокоизстисквачка от най-висок клас в богата палитра от цветове. Почитателите на здравословни сокове, домашно приготвени храни, прясна паста и студено-пресовани масла вече биха се затруднили в избора си на цвят за уреда. Цели 11 уникални цвята! 

 

Какво по-вълнуващо от това да се сдобиеш с мечтания кухненски уред и то в невероятен цвят! Новите осем цвята, които бяха представени тази есен са не просто цветове. Те са разработка на съвременните технолгии и са плод на дизайнерския поглед. Серията от осем дизайнерски цвята за модела на Sana EUJ-707 се групират в три направления: пастелни тонове, които ще Ви допаднат със своята мекота и нежност; серия мат за модерно усещане за лукс и престиж; и серия кралски багри за блясък и пълноцветно изживяване в дома.

Серия мат, черно

Вдъхновено от дизайнерите на суперколи, "лошото момче" идва в черно.

 

Сатен бронз

С усещане за лукс, изтънченост и класа

 

Сребрист мат

Традиционен метален цвят със съвременна завършеност

 

Тъмно лилав

Величествен и наситен блясък

 

Перлено оранжев

Заявява смело своето присъствие, както царските особи

 

Пастелно розов

Нежност и елегантни меки форми са предпоставка за искрени и неподправени чувста в кухнята

 

Пастелно син

Чистота, замечтаност и естествена лекота като от кристално синьо небе

 

Млечно зелен

Жизнерадостно усешане в ретро класически стил

Уникалните цеветови предложения на сокоизстисквачка Sana EUJ-707 са ориентирани към потребители с естетичен вкус. Палитрата от цветове е подбрана след серия от проучвания сред потребители, поставени пред възможността да избират от хиляди цветове според представите им за модерен стил и любими тоналности.  Резултата е селекция от осем нови предложения, които в допълнение към основните три цвята дават палитра от 11 цвята, която ще надмине очакванията Ви за богат избор.

Нека променим сивото ежедневие с чаша здравословен сок от плодове или зеленчици и малко повече цвят в дома! Sana EUJ-707 застава зад идеята за повече цветно настроение.
Бъдете здрави и усмихнати!
Smile

seo plugin e-max.it
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2024 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies