Меню продукти

Sana бутилкаУдобна бутилка за активен живот

Чували ли сте за „тритан“? Това е екологичен и безопасен за човека материал, алтернатива на пластмасата. Използва се най-вече за съдове (бутилки, контейнери, кутии и др.) за съхранениe на течни и сухи продукти.. Американската компания Estman, изобретила тази специална висококачествена пластмаса, e патентовала формулите и търговското име на материала, което гарантира качеството и безопасността на изделията от него.  Практически Tritan Co-Poliester материала не се чупи, трудно се надрасква, и най-важното не съдържа пластификатори (синтетични вещества, които влияят подобно на хормоните в човешкото тяло) което го прави перфектен за бутилки, кани за високоскоростни блендери и други съдове за храни.  За съжаление, не всички производители използват този материал, тъй като е по-скъп от обикновената пластмаса.

Това не би следвало да ни изненадва, защото голяма част от производителите на пластмасови опаковки не се вълнуват от здравето на крайния потребител, за тях е важна печалбата и минималната цена на вложените суровини.

Като се ангажира с най-високите стандарти и с грижа за здравето на хората, компанията Sana предлага бутилка за многократна употреба от екологична "пластмаса" Tritan® co-polyester под името - SANA BOTTLE. Бутилката е лека, много здрава, и е предназначена за многократно и безопасно използване. Капачката е с ергономичен дизайн, който позволява да се отваря дори с една ръка в движение. Несъмнено това е удобство при шофиране и колоездене. А когато отварянето е нежелано, то се закопчава допълнителната предпазна скоба, която ще направи случайното отваряне невъзможно.

P.S. 
Следващият път,  когато решите да използвате старата пластмасова бутилка, спомнете си за безопасните екологични материали и помислете дали ще съсипвате здравето си с токсични пластмаси (съдържат бисфенол тип А и В) или ще изберете екологична и безопасна бутилка за вода, като например SANA BOTTLE? Помислете също и за нашата планета :)

Можете да поръчате от FreshMarket.bg на https://goo.gl/yPNBcY

 При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2020 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies