Меню продукти
Vidia персонален блендер бутони Vidia смути мейкър PBL-001, блендър с три функции
Vidia персонален блендер
Vidia персонален блендер страничен изглед
Vidia персонален блендер бутони
Vidia персонален блендер комплект
Vidia персонален блендер бутони
Vidia персонален блендер бутони
Vidia персонален блендер бутони
Vidia персонален блендер бутони

Vidia персонален блендер

Цена:
135,00 лв
В наличност
135 BGN
Код на продукта: VPB-001
Количество:

Описание

Перфектният блендер за път и за вкъщи  

Малкият персонален блендер от неръждаема стомана Vidia PBL- 001 може да подготви много фина текстура само за 1 минута. Работи при 23 000 об/мин като отлично обработва не само меки плодове и течни съставки, но и твърди зеленчуци, замразени храни и кубчета лед. Можете да приготвите различни напитки, да смелите ядки, кафе, подправки, дори лед. С лекота ще направите замразени десерти като сорбет, бебешко пюре, различни сосове, тесто за палачинки, крем супи и др. Комплектът включва два практични контейнера.

Vidia Personal Blender съчетава с себе си максималната мощност и малкия размер. Заема много малко място на кухненския плот, но въпреки малките размери не отстъпва по мощност на големите уреди. С корпус от неръждаема стомана изглежда стилно и е лесен за почистване.

Как работи Vidia PBL-001?

Смути мейкъра Vidia PBL-001 е идеалният избор за бързо приготвяне на смути в сутрешното бързане. Напълнете контейнера с продукти, завийте ножа добре, обърнете контейнера с главата надолу и го поставете върху основата с мотора. След това просто натиснете бутона за автоматично смесване и смутито ви ще бъде готово само за 1 минута! С мощен двигател от 1000 вата и 6 ножа получавате много фина консистенция.

3 програми за лесно смесване

Бледерът Vidia PBL-001 има 3 програми, които активирате чрез натискане на съответния бутон:

 • Старт/Стоп: започва непрекъснато смесване за 1 минута. След това се изключва автоматично.
 • Автоматично смесване: Натиснете бутона, за да стартирате цикъла, в който миксерът работи за 3 секунди и прекъсва за секунда (общо 10 пъти). Програмата е идеална за обработка на меки и свежи съставки и за приготвяне на сладкиши.
 • Пулс:  Блендерът ще разбива докато задържате този бутон. Важно е да внимавате да не превишите препоръчаното време за блендиране (1 минута), за да не унищожите полезните хранителни вещества. Тази програма позволява да разчупите твърди или упорити парчета. 

Направете си смути и го вземете със себе си!

Комплектът съдържа три контейнера с вместимост 700 ml и 500 ml 350ml. По-малкият контейнер има добавена дръжка. Комплектът включва и три капака: един за плътно затваряне и съхранение и два с отвор за отпиване с капаче. Можете да приготвите смутито си и да го вземете със себе си, без да е необходимо преливане в друг съд или чаша, просто поставете съответната капачка.
Контейнерите са изработени от безопасен за здравето BPA-free материал и не абсорбират вкусове или миризми.

Почистването няма да отнеме време

Можете просто да изплакнете контейнера под течаща вода или да го поставите в съдомиялна машина. Основата с ножа само се изплаква с топла вода и препарат за миене на съдове. Също така, можете да почистите вашият блендер много бързо като напълните контейтера с топла вода и препарат и блендирате няколко секундиПо този начин ще се отървете и от трайната мръсотия.

Аксесоари  включени в комплекта

 • основа с мотор
 • пластмасов контейнер 700 ml (без BPA Tritan)
 • пластмасов контейнер 500 ml (без BPA Tritan)
 • пластмасова чаша 350 ml (без BPA Tritan)
 • уплътнителна капачка
 • 2 бр. уплътнителна капачка с отвор за отпиване и капаче
 • нож от неръждаема стомана
 • инструкции за употреба

Характеристики

Марка: Vidia, Чехия
Цвят: сребристо сив, стомана
Об. в мин.: 23000 об./мин.
Мощност: 1000 W
Тегло: 2.5 кг
Размери: 145 x 140 x 375 мм
Гаранция: 2 години

 

Коментар

Коментари на клиенти:

Вторник, 06 Февруари 2018
Здравейте,
От около седмица имаме вкъщи този блендер. Много добро попадение. Най-доброто съотношение цена/качество. Впечатлени сме от смилателните възможности на уреда. Ако някой попита как го сравняваме с т.нар Нутрибулет спокойно заявявам: Vidia персонален бландер е точно два пъти по-добър от прехваления Нутрибулет .
Краси Първанов
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2022 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies