Меню продукти
 Блендер Blendtec Designer 725 Blendtec Designer 725
 Blendtec тъч-дисплей, вградени програми
 Blendtec кана/нож
 Blendtec WildSide+ кана
 Blendtec мощен блендер
 Блендер Blendtec Designer 725
 Blendtec Designer 725

Blendtec Designer 725 блендер

Цена:
1760,00 лв
В наличност
1760 BGN
Код на продукта:
Количество:

Описание

Blendtec Designer 725 избран за най-добър блендер на 2019 година  

Новият блендер Designer 725 от Blendtec рекламира себе си като Най-умния блендер в света и смятаме, че той определено отговаря на това високо изискване. Този нов модел от Blendtec е изграден върху технология, усъвършенствана в по-ранните модели от серия Designer и въвежда някои забавни нови функции, които ще ви помогнат да превърнете смесването в част от ежедневието си.

Колкото по-добър е блендерът, толкова по-малко работа имате. И по-малко работа включва:

 • по-малко подготовка,
 • по-кратко време за смесване,
 • по-малко пране.  

Технология SmartBlend

Изключителната технология SmartBlend усеща и идентифицира потенциални проблеми, които биха могли да попречат на перфектната смес – включително грешки при зареждане, прегряване или въздушни джобове – и след това ви казва как да ги коригирате.

100-скоростен сензорен плъзгач + многоскоростен пулс

Получете безпроблемно прецизно управление на скоростта за 100 скорости с плъзгане на пръст. Той дори ви казва коя скорост да използвате за разбъркване, нарязване, смесване, пасиране или пюриране. Използвайте Multi-Speed Pulse за допълнителен прилив на мощност при всяка скорост

Мощност и сила

Замразените плодове и зеленчуци обикновено са по-твърди от леда. Дори те нямат шанс срещу невероятната мощност на Designer 725. С най-мощния мотор, предлаган в линията Blendtec Designer 725 се справя с най-трудните съставки, за да създаде възможна най-гладките смеси.

Програмирани цикли

Шест програмирани цикъла позволяват съвършенство на смесване с едно докосване: Smoothie, Salsa, Ice Cream, Whole Juice, Hot Soup и Clean. Designer 725 дори предлага допълнителни употреби за всеки цикъл, така че да знаете как да извлечете максимума от вашия блендер.

 1. Смути 40-сек
 2. Салса  23-сек
 3. Сладолед  45-сек
 4. Смесен сок 50-сек
 5. Топла супа  90-сек
 6. Почистване  23-сек

„Докоснете за още“

Постигнете точно последователността, която търсите. По време на всеки цикъл на смесване лесно добавете 10 секунди с едно докосване върху иконата за цикъл на смесване.

Обратна връзка

Получавайте насърчение и идеи за рецепти, докато използвате своя блендер! Designer 725 проследява вашите смеси, след което показва полезни съобщения след определени смеси и при определени етапи.

WildSide+ кана

Канат WildSide+ разполага с изключително  широка основа и тясна пета „дива“ страна, която спомага за създаването на по-бързо и гладко смесване.  WildSide+ разполага и с два вертикални ръба на вътрешните стени, за да наруши още повече модела на смесване и да ускори смесването. Резултатът? Най-бързите и гладки смеси досега. Повишава ефективността на смесване за замразени съставки с до 25%, тъпото безопасно острие е 80% по-дебело и десет пъти по-здраво от другите остриета, патентованата пета страна позволява по-големи, по-бързи смеси, направена от устойчив на удар, без BPA кополиестер.

Технически характеристики

 • Размери ДхШхВ (мм): 235 x 178 x 394
 • Тегло: 4,9 кг
 • Мощност: 1800 W
 • Брой програми: 6
 • Брой скорости: 100
 • Кана: WildSide+  2,89 л. Изработена от удароустойчив кополиестер без BPA
 • Цвят: инокс/черен
 • Гаранция: 2 години
 • Произведено в: САЩ

Коментар

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС на ЕК.
© 2023 FreshMarket. All Rights Reserved. Уеб дизайн и SEO от Headway Technologies